Διαδικασία

Φασεολόγιο έργου

1

Σε πρώτο στάδιο μας δίνει ο εκάστοτε πελάτης το σκαρίφημα που θέλει να σχεδιαστεί. Το σχέδιο απεικονίζεται στην οθόνη του υπολογιστή, καθώς το δημιουργεί ο σχεδιαστής σε δισδιάστατη μορφή, έπειτα ο πελάτης συζητά με τον σχεδιαστή, εκφράζοντας τις αρχικές του σκέψεις, τα διλλήματα του, τους προβληματισμούς του, ώστε να μπορέσει να διαμορφωθεί μια σαφής άποψη για το τελικό αποτέλεσμα.

2

Εφόσον ο πελάτης δεν επιθυμεί να γίνει τρισδιάστατο σχέδιο τότε δίνεται στον πελάτη το σχέδιο σε ηλεκτρονική και σε έντυπη μορφή.

3

Ειδάλλως σχεδιάζεται σε τρισδιάστατη μορφή έτσι ώστε να έρθουμε πιο κοντά στην εικόνα του τελικού αποτελέσματος του οράματος και των σχεδίων μας. Έπειτα ο πελάτης εγκρίνει το τρισδιάστατο σχέδιο και είτε προχωράμε στο video animation είτε δίνονται στον πελάτη εικόνες υψηλής ανάλυσης του τρισδιάστατου σχεδίου.

4

Τα video animation ενδείκνυνται για παρουσιάσεις μεγάλων κατασκευών, όπως ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα, θέατρα κ.α., δίνοντας στον επενδυτή μεγαλύτερη αντίληψη τόσο των χώρων που θα ανεγερθούν όσο και των λειτουργιών που οι χώροι θα φιλοξενήσουν. Κάνει τους επενδυτές να νιώθουν ασφάλεια, έχοντας μια πλήρη εικόνα του τελικού αποτελέσματος.

Δείτε δείγματα των έργων μας εδώ

Gallery

Αποκτήστε μια δωρεάν προσφορά