ΠΡΟΦΙΛ

Ποιοι είμαστε

Η Design your future είναι σχεδιαστική εταιρεία που προσφέρει τρισδιάστατη απεικόνιση αρχιτεκτονικών και εσωτερικών σχεδίων, προσφέροντας στο κάθε επαγγελματία πελάτη υψηλό επίπεδο των παραγόμενων αποτελεσμάτων στην σχεδίαση.

Ξεκίνησε με το κίνητρο της εκπλήρωσης των απαιτήσεων όλων των πελατών δίνοντας κάθε δυνατή λύση στο αίτημα τους.

Εάν έχετε δώσει το έργο σε εμάς τότε γίνεται η ευθύνη μας να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Γιατί σε εμάς;

Επειδή πιστεύουμε στην επαγγελματική και ομαδική εργασία, ώστε να εξασφαλίσουμε την τήρηση αρχικού χρονοδιαγράμματος για την υλοποίηση του εκάστοτε έργου και να σας εξασφαλίσουμε το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Η εταιρεία μας προσφέρει υψηλές υπηρεσίες σχεδίου με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το είδος των σχεδίων που αναλαβαίνει η DESIGN

ανταποκρινόμαστε πλήρως στις προσδοκίες των πελατών μας


Σχεδιασμός αντικειμένων

Για χρήση σε βιβλιοθήκες για λογισμικό (βιβλιοθήκες συμβόλων). Είναι εφαρμογές ψηφιακής σχεδίασης αντικειμένων που ενσωματώνονται σε λογισμικά για την κατασκευή πιο σύνθετων έργων.

Εσωτερική Αρχιτεκτονική

Ανακαινίσεις – διακόσμηση χώρων, καταστημάτων (χώροι και βιτρίνες).

Τρισδιάστατη σχεδίαση

Μπορεί να δώσει προσωπικότητα στα σχέδια με φωτορεαλιστική οπτικοποίηση και πρωτότυπες παρουσιάσεις. Χάρη σε φωτορεαλιστικό σχεδιασμό θα μπορεί να δει ο εκάστοτε πελάτης λεπτομερώς το σχέδιο που βρίσκεται υπό κατασκευή.

Δημιουργία Video-Παρουσίασης

Μπορεί να δώσει προσωπικότητα στα σχέδια με φωτορεαλιστική οπτικοποίηση και πρωτότυπες παρουσιάσεις. Χάρη σε φωτορεαλιστικό σχεδιασμό θα μπορεί να δει ο εκάστοτε πελάτης λεπτομερώς το σχέδιο που βρίσκεται υπό κατασκευή.

Εκτύπωση σχεδίων

Ο πελάτης θα μπορεί να λάβει τα σχέδια σε έντυπη μορφή.

Απεικόνιση

Οποιουδήποτε κτηριακό, τεχνικό, τοπογραφικό, μηχανολογικό, ηλεκτρολογικό, υδραυλικό, ενεργειακό έργο, σε δισδιάστατη μορφή, τα οποία γίνονται με τις προδιαγραφές του πελάτη αλλά και με την βοήθεια της DESIGN your future εφόσον το επιθυμεί.

Σχεδιασμός τρισδιάστατων αντικειμένων

Τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες περιπτώσεις από κατάλληλους κατασκευαστές όπως έπιπλα, φωτιστικά, πινακίδες κ.λπ.

Δείτε δείγματα των έργων μας εδώ

Gallery

Φασεολόγιο έργου

1

Σε πρώτο στάδιο μας δίνει ο εκάστοτε πελάτης το σκαρίφημα που θέλει να σχεδιαστεί. Το σχέδιο απεικονίζεται στην οθόνη του υπολογιστή, καθώς το δημιουργεί ο σχεδιαστής σε δισδιάστατη μορφή, έπειτα ο πελάτης συζητά με τον σχεδιαστή, εκφράζοντας τις αρχικές του σκέψεις, τα διλλήματα του, τους προβληματισμούς του, ώστε να μπορέσει να διαμορφωθεί μια σαφής άποψη για το τελικό αποτέλεσμα.

2

Εφόσον ο πελάτης δεν επιθυμεί να γίνει τρισδιάστατο σχέδιο τότε δίνεται στον πελάτη το σχέδιο σε ηλεκτρονική και σε έντυπη μορφή, ειδάλλως σχεδιάζεται σε τρισδιάστατη μορφή έτσι ώστε να έρθουμε πιο κοντά στην εικόνα του τελικού αποτελέσματος του οράματος και των σχεδίων μας.

3

Η παρουσίαση παίζει σημαντικό ρόλο όπου επενδύονται ετησίως μεγάλα ποσά χρημάτων. Η πιο ενδιαφέρουσα ιδέα μπορεί είτε να αναδειχθεί με μία κατάλληλη παρουσίαση, είτε να υποτιμηθεί, ανάμεσα σε ακατανόητα σκίτσα.

4

Το τελικό στάδιο είναι, τα τρισδιάστατα βίντεο animation που ενδείκνυται για παρουσιάσεις μεγάλων κατασκευών, όπως ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα, θέατρα κ.α., δίνοντας στον επενδυτή μεγαλύτερη αντίληψη τόσο των χώρων που θα ανεγερθούν όσο και των λειτουργιών που οι χώροι θα φιλοξενήσουν. Κάνει τους επενδυτές να νιώθουν ασφάλεια, έχοντας μια πλήρη εικόνα του τελικού αποτελέσματος.

Αποκτήστε μια δωρεάν προσφορά